Θερινή παράνοια...
22.7.2012 - 3:06:46 PM 

Είμαστε προβληματικό ον από τα γεννοφάσκια μας... λογική και stable δεν την λες τη ψυχοσύνθεσή μας. Μια ψυχοπαθολογεία, ένα Ν.Δ.Φ. όπως λένε και οι ψυχίατροι συχνάκις τα εμφανίζουμε. Αλλά είμαστε γυναίκες και ένα δάκρυ και ένα νάζι θα το εφαρμόσουμε στην ανάλογη δυσχερή περίπτωση και δια θελξίνους μαγείας θα αποτεφρωθεί η πάλαι ποτέ μεσοκυττάρια ενοχλητική συμπεριφορά και όλα θα επιστρέψουν στην προηγούμενη συμβατή με την αντοχή των ανδρικών νεύρων κατάσταση.
 
Ας θυμηθουμε όμως με ποιό μεθοδευμένο τρόπο μπορεί μια και μόνο γυναίκα να φτάσει ένα αρσενικό μέσα στο θέρος στο suicide for free μέσα σε λίγα λεπτά...

 
Πρόβλημα 1ον: Eρμητικά κλειστό παράθυρο
Έχεις φτιάξει το μαλλί τούφα-τούφα, τεμαχηδόν-τεμαχηδόν. Το έχεις στρώσει κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κόντρα στο βοριά, τον άνεμο, το αγιάζι, την υγρασία, τον καύσωνα και τη σοβαρότητα της κόμμης της Τρέμη. Το έχεις φορμάρει με επιμέλεια και γνώση του κοινωνικού γίγνεσθαι. Το έχεις φιξάρει με ερρωμένο τεχνητό προϊόν σταθεροποίησης. Τα έχεις κάνει όλα αυτά με πείσμα και χάρη, με κίνητρο αθώο και πεφυσιωμένη αυταρέσκεια. Τι ζητάς; Να μην καταστραφεί το τριχωτό οικοδόμημα με μια υγρή πνοή του αέρα εκ του παραθύρου προερχόμενος και της ισχυρής στροφοδίνης του αγέρα εκ της ταχύτητας του τετράτροχου προκαλούμενος. Γι’αυτό κλείνεις το παράθυρο!!!!!!!!
 
Αρχίζει και στάζει στους κροτάφους από τους αντίστοιχους αδένες ο υφάλμυρος νερουλός και δυσάρεστα μυρωμένος ιδρώτας των υπολοίπων μέσα στο τροχοφόρο. Τι κάνεις; Συνεχίζεις να έχεις κλειστό το παράθυρο!!!!!!!!
 
Λαοσωτήρια λύση: Μια λέξη θα σου πω και ό,τι ήθελε προκύψει... ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ! Επίσης πολύ γνωστό σλόγκαν που πρέπει να ειπωθεί τώρα που μαζευτήκαμε και έχουμε γίνει μια ωραία παρέα και ατμόσφαιρα είναι «Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!». Αν δεν υπάρχει, χαλάρωσε λίγο με την υπέρλαμπρη καούκα και φτιάξε ένα ατημέλητο σινιόν, ώστε και να είσαι κόσμια (και υπερκόσμια ενίοτε) και να μην θρηνήσουμε θύματα μέσα στο όχημα από τις υψηλές θερμοκρασίες. Γιάμι, γιάμι!
 
 
Πρόβλημα 2ον: Αγαπημένη μυκητίαση!
Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού! Στα νύχια των ποδιών, στα νύχια των χεριών, στην ευαίσθητη περιοχή μας, στο βολβό του ματιού, στο πάγκρεας... κάνουν πάρτυ μάζι με το χθες πάνω σε πρόσφορο υγρό δερματικό έδαφος κάνοντας μας υπερβολικές στην αυτοπροστασία. Αλλάζουμε μαγιό, αλλάζουμε πετσέτες, αποστειρώνουμε υποδήματα, διαποτίζουμε με αλκοολούχο λοσιόν ή ποτό λικέρ μαστίχα οτιδήποτε μπορεί να απορροφήσει υγρό είδος και κάνουμε λευκόχρυσο τον φαρμακοποιό αγοράζοντας ό,τι αντι-μυκητιαστικό υπάρχει στο εμπόριο φαρμάκων, ματζουνίων και λοιπών παραϊατρικών ειδών.
 
Και εκεί πάνω στην παραφροσύνη και την αποτέφρωση των μυκήτων, οι άντρες αποσβολωμένοι και πικραμένοι σε μια γωνιά φοβούνται μην μειώσουν την άμυνα του ανοσοποιητικού τους συστήματος από την πολλή τη Daktarin, αλλά η γη συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από την εαυτό της και από τον ήλιο και κάνουν πως δεν έχουν πάρει πρέφα το τρισένδοξο γυναικείο ντελίριο για τους μισητούς παθογόνους μικροοργανισμούς! Καμιά φορά νευριάζουν με όλα ετούτα, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι αθλητικές εφημερίδες με ένα ευρώ στα περίπτερα κοντά και τους θερινούς μήνες και όλοι ησυχάζουν.
 
Κοσμαγάπητη λύση: Συνέχισε την παράνοια με την προληπτική καθαριότητα αλλάζοντας στα φαρμακευτικά σκευάσματα με μπουκαλάκια γνωστών καλλωπιστικών προϊόντων και συνέχισε την ακατάπαυστη μάχη εναντίον των μυκήτων ανενόχλητη! Ουφ, ηρέμησα...
 
 
Πρόβλημα 3ον: Η μάχη της φωτοσκίασης.
Μια φορά και έναν καιρό, η όμορφη γυναίκα ήθελε να παράγει βιταμίνη D κάτω από τον καυτό μήνα και ο συνετός άντρας, που γνωρίζει πως όση ώρα και να κάτσει κάτω από τον ήλιο λόγω κεκαλυμένου δέρματος από τριχωτό πλέγμα, δε θα το πάρει το χρωματάκι το μαυριδερό, επιθυμεί την σκιά. Ξάφνου, δημιουργήθηκε τρισμέγιστο και θεμελιώδες πρόβλημα... άλυτο στους καιρούς μας. Πως θα κάτσει το όμορφο αγόρι στην σκιά και η μελλοντικά μαύρη καλλονή στον ήλιο;
 
Οι σύγχρονοι παιδοψυχολόγοι λένε πως ετούτο το πρόβλημα εντοπίζεται στην προ-νηπιακή ηλικία, όταν το μικρό αγόρι κάθεται με το μπαμπά κάτω από την ομπρέλα πλάθοντας ήρωες των G.I. Joe και το κορίτσι φτιάχνει πυργάκια στην ακροθαλασσιά. Δηλαδή το πρόβλημα έγκειται στο αντιθετικό δίπτυχο βρεμένης-στεγνής άμμου και ανάλογης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Μμμμ...
 
Ή απλά ότι σε εμάς αρέσει το μαυρισμένο δέρμα και σε εκείνους το ασπριδερό όπως σε εμάς αρέσει το βρασμένο σπανάκι και σε εκείνους το ξερό μπιζέλι. Καιρός, λοιπόν, η αποφλοιωμένη πατάτα να πάρει το αίμα της πίσω!
 
Χρυσή τομή: Η τεχνητή σκιά της ομπρέλας είναι λύση για όλους τις γενιές αναθρεμμένες με Νουνού και Εβαπορέ... γιατί όχι και για σένα;!
 
Σα να μου φαίνεται πως τα παραείπα και σήμερα! Γιατί μια γυναίκα πρέπει να ξέρει πότε να σταματήσει. Ήρθε το τέλος, λοιπόν. Τα υπόλοιπα εντός ολίγων ημερών, γιατί τα προβλήματα δίχως άλλο είναι αμέτρητα και όσο υπάρχει το Homefood εγώ θα δημιουργώ κι άλλα!
 
Καλά μπάνια!

 
Υ.Γ. πρώτον: Πείτε όχι στα λεοπάρ μεταξωτά ροζ μπικίνι και σώστε τον κόσμο!
 
Υ.Γ. δεύτερον: Δώστε μου πόνο στα τρένα... δώστε μου κι άλλο πόνο με τις εύοσμες μυρωδιές! Αντέχουν τα πνευμόνια μου, αντέχουν... σύμφωνα πάντα με την τελευταία βρογχοσκόπηση!
 
Υ.Γ. τρίτον: H επέλαση του Brazilian μπανιεριού... ένα κινηματογραφικό έργο με πολύ λιπανορροφημένο οπίσθιο και λιπώδες ιστό φόρα παρτίδα!
 
Υ.Γ. τέταρτον: Πτώση των τιμών, πτώση των ηθών... μυρίζει γυναικείο κατινάζ στα καταστήματα!
 
Υ.Γ. πέμπτον: Το καλό το cd από τον αντικατροπισμό φαίνεται!



 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Αν ήμουν άντρας…
› 
Ουσίες και οινοπνεύματα
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers