Ουσίες και οινοπνεύματα
31.1.2011 - 11:00:14 AM 
Υπάρχουν κάποιες εθιστικές ουσίες που κυλάνε μέσα στο αίμα των γυναικών και κυριαρχούν το είναι τους. Οι ουσίες αυτές είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα (ποτέ δε μιλάω στον αέρα… κάνω έρευνα εμπεριστατωμένη!) πως συνδέονται με την ασυνείδητα εμφυσημένη από κοινωνικούς παράγοντες ιδέα-εμμονή για αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση. Και μετά λένε ότι φταίει ο φονιάς…
 
«Χοντοσεροσίνη»
Αυτή η ουσία ανακαλύφθηκε να ρέει άφθονη στις φλέβες των γυναικών σε αιματολογικές εξετάσεις προ δεκαετίας. Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς προκαλεί την παραγωγή της, αλλά μάλλον φταίει η μεγάλη ποσότητα κατανάλωσης πατέ σολομού. Η συγκεκριμένη ουσία δημιουργεί την ικανότητα προσανατολισμού προς τα καταστήματα Hondos centers οπουδήποτε και αν βρίσκεται μία γυναίκα. Μπορεί να μη μπορούμε να πούμε ούτε προς τα πού πέφτει η Πλατεία Ομονοίας από τα Πετράλωνα, αλλά ξέρουμε πάντα που βρίσκεται «ο ναός της ομορφιάς». Είναι καθησυχαστικό!
 
«Ζαράλιο»
Το ζαράλιο, κατά το κάλιο, κάνει θαύματα σε στιγμές υπότασης. Αλλά για να παραχθεί στο αίμα της γυναίκας δε χρειάζεται απλά να φάει μία μπανάνα, ας πούμε. Αυτή χρειάζεται για το κάλιο! Για το ζαράλιο χρειάζεται η δίωρη παραμονή σε κατάστημα ZARA ανάμεσα στα βασικά μπλουζάκια, που αγοράζουμε κατά δεκάδες, και τη νέα εαρινή κολεξιόν με floral prints. Παρενέργεια της υπερβολικής έκθεσης στον χαμηλό φωτισμό της εν λόγω αλυσίδας μαγαζιών είναι η υπερχρέωση πιστωτικών καρτών (να σημειωθεί πως ξεπουλάω όσο –όσο το δεξί μου νεφρί, που λειτουργεί καλύτερα… καρατσεκαρισμένα, για την αποπληρωμή του μηνιαίου αυτού οικονομικού βραχνά).
 
«Υποδηματομίνη C»
Η δυναμωτική αυτή βιταμίνη αναζωογονεί σώμα και πνεύμα! Δε χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο (έχω αναφέρει τόσα slogans από διαφημίσεις, που νομίζω ότι πρέπει να πω και το μαγικό: «Κάνει τα τζάμια αόρατα!» για να κλείσει αυτός ο κύκλος). Απλά ανοίγεις το κουτί με το νέο ζευγάρι-απόκτημα ankle boots, μυρίζεις το δέρμα, το παίρνεις αγκαλιά και τότε ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται ένας απλός, καθημερινός άντρας (Αλέξηηηηηηηηηηηη… κάνω πλάκα! Δε σε αλλάζω με τίποτα! Είσαι ο τελευταίος μου σταθμός!).
 
«Εκπτωτικός πολτός»
Δεν παράγεται στο γυναικείο οργανισμό, αλλά παρασκευάζεται από γνωστές φαρμακοβιομηχανίες και συσκευάζεται σε μπουκαλάκια σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχημάτων. Ο εκπτωτικός πολτός μεγάλωσε «γερές» γυναίκες εδώ και δεκαετίες και όλα τα θηλυκά όλων των ηλικιών και των εθνικοτήτων αναμένουν εν αγωνίως την περίοδο που η παραγωγή του βρίσκεται στο ζενίθ του, δηλαδή τους μήνες Αύγουστο και Φεβρουάριο. Για την μεγαλύτερη και καλύτερη απορρόφηση του από το γυναικείο οργανισμό η χορήγηση του πρέπει να συνοδεύεται από μία πιστωτική κάρτα με απεριόριστο πιστωτικό όριο (don’t trust them with that devil!).
 
«Τσαντουλίνα»
Λειτουργεί ως συμπλήρωμα διατροφής και ενδυναμώνει τον οργανισμό χαρίζοντας ευεξία όπως και η σπιρουλίνα. Γιατί άμα δε σε αναζωογονήσει μία νέα τεράστια it bag, τι θα σε αναζωογονήσει;! Απλώς, εντείνεται η επιθυμία να πάρεις ακόμα και το Βlack ’n’ Decker μαζί σου (εμένα, προσωπικά, μου είχε χρειαστεί), όσο πιο μεγάλη είναι η χωρητικότητα του τσαντακίου. Θα πρέπει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, πως η ουσία «τσαντουλίνα» παράγεται εν όψει μίας croco τσάντας σε καμηλό απόχρωση ή στη θέα ενός βραδινού «φακέλου»- τσάντας σε ματ μαύρο δέρμα. Ααααχχχχχχχχχ… δε χρειάζεσαι πολλά στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος. Μονάχα μία τσάντα με ευδιάκριτο και κοινώς αναγνωρισμένο λογότυπο να κοσμεί το λεπτό σου χέρι. Μην είμαστε και πλεονέκτες… πάντα!
 
«Ουσίες/ ουσίες και οινοπνεύματα/και αρχίσαν να ξεχύνονται μες στο μυαλό τα πνεύματα…» and singing lalalalalalalala/ lalalalalalala…
 
 
Υ.Γ. πρώτον: Τα τυπικά τηλεφωνήματα των πρώην είναι σαν το αποταμιευτικό πρόγραμμα των τραπεζικών ιδρυμάτων. Μελλοντικά, μπορεί να φανούν ωφέλιμα, αλλά στο άμεσο παρόν φαίνονται καταστροφικώς επίπονα για την καρδιά και τη τσέπη αντιστοίχως.
 
Υ.Γ. δεύτερον: Η υπερκατανάλωση την περίοδο των εκπτώσεων, που μας φτάνει ένα βήμα πριν την παραλογιά, είναι σα μαθηματικός γρίφος: «Μέσα σε μία ντουλάπα, η οποία ανήκει σε γυναίκα, υπάρχουν είκοσι μικρά μαύρα φορέματα, δέκα μάλλινες μπεζ ζακέτες και δεκατρία κολάν. Τα μισά κολάν είναι βαμβακερά. Τα τρία είναι μαύρα. Τα δύο είναι γκρι. Πόσα άσπρα κολάν χωράνε μέσα στη ντουλάπα και πόσα μαύρα μακό top;».
 
 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 2
› 
Αν ήμουν άντρας…
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers